Eyolf Dale solo + Baksaas/Høyer

Baksaas og Høyer foran Oslo S.
Spriten kunsthall

torsdag 14. oktober

Eyolf Dale solo
Skiens egen Eyolf Dale åpner året Jazzfest Skien og blir med sine tre konserter gjennomgangsfigurer i festivalen. Eyolf bringer frem alle følelser i sitt spill, - fra det helt vare og sakrale til det energiske og vuggende. Dette blir magisk!

Baksaas + Høyer
Baksaas + Høyer er en duo med to ganske ulike artister: Den ene er poet, den andre en DJ. Sammen utgjør de et band som utfordrer grenser. Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året.

Fredrik Høyer er en jazzpoet fra Drammen, som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker, gatekunstner og skuespiller, blant annet fra forestillingen «Hjertet er en kommunefarga regnbue» på Teater Ibsen.

Bendik Baksaas er en av landets mest karakteristiske elektroniske musikere. En minimalistisk til beinet. Med trommemaskin og sampler, har han utviklet en spillestil der lekenhet og presisjon lar detaljer være hovedattraksjoner. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».