Lekerommet -
Kyllingen som ikke kunne synge

.
Ibsenhuset - Anitra:

lørdag 15. april KL 14.00

Handlingen er om en fisefin kylling som er lei av det skitne livet på bondegården, og drømmer om å en dag få bo på selveste slottet. Dette vil han få til ved å smelte kongens hjerte med vakker sang. Problemet er at kyllingen ikke kan synge. I løpet av forestillingen treffer vi mange rare dyr som forhåpentligvis kan hjelpe kyllingen, blant annet en forelska rev, et selvopptatt ekorn, salsadansende kuer og mange fler. Barn og voksne får alle være med å danse og synge for å hjelpe kyllingen på sin klassereise. 

Trioen Lekerommet møttes på jazzlinjen ved Griegakademiet og skreiv konserten til Festspillene i Bergen i 2014. Seinere har den blitt spilt blant annet på Moldejazz, Kongsberg Jazzfestival, Nattjazz og Mandaljazz. Våren 2017 ga Bergen Jazzforum ut musikken på CD der det fysiske eksemplaret har en booklet med fantastiske illustrasjoner av Marie Hjelmerud.

Lekerommet er: Karoline Wallace (vokal, ukulele, synth), Andreas Rotevatn trombone og piano - vikar for Håvard Funderud) og Petter Asbjørnsen (bass).

Forestillingen, som består av kun egenskrevet tekst og musikk, er for målgruppen 2-6 år og varer i ca 40 minutter.

Billetter: 70,-.