Jan Gunnar Hoff Group featuring Arve Henriksen

.
Ibsenhuset

søndag 19. september KL 20.00

Jan Gunnar Hoff er en norsk jazzpianist og komponist. Han presenterer en særegen mix av jazz, klassisk og folklore, med fokus på vakre melodier, stemninger og groove. Med seg har han et internasjonalt stjernelag av musikere: Audun Kleive, Per Mathisen og Arve Henriksen

Musikken vi får høre på denne turnéen er hentet fra Hoffs mange kritikerroste innspillinger. Vi får bl.a. høre musikk fra albumet Fly North, som var et av de mest solgte jazzalbum i Norge i 2014, og var nominert til Spellemannspris samme år. Det blir også låter fra de siste innspillingene med trio og Mike Stern, samt et gjenhør med noen låt-klassikere fra albumet Moving, som kom i 1995.

Hoff har de siste årene samarbeidet med artister som Alex Acuna, Mike Stern og Maria Joao. Han skrev også tingingsverket til Vossajazz i 2005 og har hatt eget band siden 1993, som bl.a. spilte en legendarisk konsert med Pat Metheny i Molde i 2001. Hoff er offisiell Steinway Artist og mottok Buddyprisen, norsk jazz sin høyeste utmerkelse, i 2014. Han har også vært nominert til US Grammy Awards for albumet Quiet Winter Night i 2013 og er ansatt som professor ved Rytmisk institutt på UiA.

Audun Kleive og Per Mathisen er et fyrverkeri av et komp og med solistiske kvaliteter på høyeste nivå. Arve Henriksen er en av våre fineste musikere med et sound som ingen andre. Gled deg til en grensesprengende, melodiøs og groovy konsert med Jan Gunnar Hoff Group feat. Arve Henriksen!

Line up:

Jan Gunnar Hoff – piano, Arve Henriksen – trompet/vokal, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer, Thor Ivar Lund - lyd

Billettpriser:

Ordinær: 300 / Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200 / Studenter: 100