Torun Eriksen
& Oslo jazzensemble

.
Ibsenhuset - Dovregubbens intimscene

torsdag 5. oktober KL 19.00

Oslo jazzensemble og Torun Eriksen med ny musikk på norsk. «Lydogram» er en helt fersk sangsyklus med 7 sanger som er i familie. Sanger om det som var og det som er. Sangene i Lydogram strekker seg et stykke bortenfor vers og refreng, men kommer fra samme sted som viser, jazz og pop. 

Det store orkesteret med 14 musikere kan gå fra kollektivister til individualister på brøkdelen av et sekund. Store klanger, sterke melodier og solide fraspark. Torun Eriksen har komponert alle sanger og skrevet tekster på norsk. Bandets saxofonist Martin Myhre Olsen har arrangert musikken.

Oslo jazzensemble er Østnorsk jazzsenters store profesjonelle orkester. Ensemblet har samarbeidet med Torun Eriksen siden 2017 på mer enn 25 konserter. Det er blitt live-album i Tyskland og en konsertproduksjon for NRK-TV.

Med: Torun Eriksen, vokal, Frank Brodahl og Marius Haltli, trompet, Anders Eriksson, trompet/flügelhorn, Even Skatrud, trombone/kapellmester, Nilas Granseth, trombone, Ingrid Utne, basstrombone, Børge-Are Halvorsen, Martin Myhre Olsen, Atle Nymo og Tina Lægreid Olsen, saxofoner/treblås, Jens Thoresen, gitar, Kalle Moberg, akkordeon, Kjetil Dalland, bass, Børre Flyen, trommer

Billetter: Ord. 300,-. Skiensjazzdragets medlemmer 200,-.

.